Featured

    follow me on Twitter

    About this Blog

    Este un blog scris de un blogger incepator de 19 ani,ce vrea sa-si dezvolte propriul lui blog,mai incolo,anonimul probabil vine de la unele materiale cu privire la piraterie ce le postez pe site...necunoscator vine,de la varsta frageda la care scriu acest blog...

    Studiu UE,p2p in afara legii nu e fiabil

    O vasta majoritate din userii de pe internet,nu platesc pentru materiale de pe internet,dupa un nou studiu cerut de catre comisia Europeana,si majoritatea nu doresc a schimba acest obicei,desi sursele pentru materiale gratis ar disparea.
    Comisia Europeana,in raportul anual al competitivitatii in online,are ca idei principale rata de folosire a internetul la nivelul populatiei,folosinta retelor de socializare.
    Un capital al raportului cu distractia online si impactul acestuia pe materialele de pe internet,rezulta ca concluzia nu e incurajatoare deloc,pentru industria divertismentului.Mai putin de 3% din utilizatorii de internet din Europa au platit pentru materiale online,in timpul a 3 luni,cat timp era un chestionar,si bazat pe acest lucru nu multi vor sa-si folosesca cartea de credit sa-si cheltuie banii pentru divertisment online.
    "cand ne uitam la persoanele care n-au platit pentru materialul audiovizual,jumatate dintre ei au declarat ca nimic nu iar schimba hotararea."
    Cat ar plati restul de 50%?Preturi mai mici au cerut ca o prima problema cu 30% dintre ei decalrand ca si-ar deschide portofelele virtuale daca s-ar reduce drastic din preturi,20% din populatia online neplatitoare ar platii daca materialul platit ar avea o calitate mai buna.
    Din cauza limitarilor de a plati,gandirea ca totul pe internet e gratis,e destul de raspandita,si ca numai 20% din utilizatori ar plati pentru materialul lor,totodata e descoperirea ca ei nu pot sa se lupte cu lucrurile "gratis".
    Desi ar exista o metoda ipotetica de a scapa de "gratis" oamenii tot nu o platesca pentru deja au vazut ce se poate gratis,sigura sansa ar fi o competitie intre lucruriel gratis pe piata online.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu