Featured

    follow me on Twitter

    About this Blog

    Este un blog scris de un blogger incepator de 19 ani,ce vrea sa-si dezvolte propriul lui blog,mai incolo,anonimul probabil vine de la unele materiale cu privire la piraterie ce le postez pe site...necunoscator vine,de la varsta frageda la care scriu acest blog...

    Ministrul neo zelandez sugereaza o taxa p2p pentru furnizorii de internet

    O taxa pe conexiunile de internet va fi distribuita intre detinatorii de drepturi de autor,in prim plan fiind materialel cu drepturi de autor.
    Ministrul informatiei si comunicarii tehnologice in Noua Zeelanda,a considera implementarea unei taxe de licenta pentru folosirea internetului,care sa fie impartita intre cei care detin drepturiel de autor in Noua Zeelanda,pentru rezolvarea problemei de file-sharing.
    "E timpul ca toata lumea sa merga inainte" prin protejarea drepturilor de autor, intro era moderna digitala,ea explica ca adevarata valoarea este satisfacere intereselor politice ale partidelor in acest moment.

    Furnizorilor de internet le este frica sa aplice masuri anti-copyright ca le pleaca clientii,si astfel pierd o sursa importanta din venitul lor.Detinatorii de drepturi de autor,cer aplicarea unui regim de tipul "3-abateri" pentru a pedepsi "infractorii" prin deconectarea de la internet.

    In concluzie consider ca ministra are un plan bine definit,si are niste idei foarte interesante pentru a rezolva problema file-sharingului intr-o era moderna unde fiaecare face ce vrea pe internet respectand un anumti bun simt,si ca o taxa obligatorie,ar multumii pe toata lumea.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu